Προστασία Ιδιωτικής Ζωής Αιτούντος

 

BAUSCH HEALΤH

PS.014.01/HR

BAUSCH HEALTH

PS.014.01/HR

Protecting Applicant Privacy Policy

Revision: 1

Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας Αιτούντα

Αναθεώρηση: 1

Title: EEA/Swiss Data Protecting Applicant Privacy Policy

 

Τίτλος: Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας Δεδομένων Αιτούντα στον ΕΟΧ/Ελβετία

 

 

PROTECTING APPLICANT PRIVACY

Bausch Health is committed to protecting your privacy. In order to do so, we limit the personal information collected about Bausch Health applicants, and we take steps to safeguard the personal information that is collected. This document explains the categories of personal information we collect about you, why we collect that information, and to whom that information may be disclosed.

 

What Personal Information Do We Collect?

Bausch Health collects information about who you are and how to contact you, including your name, gender, birth date, eligibility to work in the location you apply for, and contact information at home and at work. We also collect information about your work experience, education, and qualifications for employment at Bausch Health, including information provided by previous employers and other references or gathered in the course of conducting a background check.

Bausch Health limits its collection and use of sensitive personal information. For example, while we collect information about your ethnic background, it is used exclusively to measure the success of the Bausch Health inclusion program.

Bausch Health may check your references, collect personal information about you from a third party or outside source, and/or verify personal information you provide to us.

 

Why Do We Collect Your Personal Information?

Bausch Health limits the collection and processing of personal information to that which is fair, lawful, relevant to, and not excessive for its legitimate interest, namely:

·       To make recruitment and/or employment decisions

·       To plan and operate our business

·       To establish, assert, or defend our legal rights or obtaining legal advice

·       To comply with law, regulation or valid legal process

·       In connection with other important employment-related purposes such as equal opportunities monitoring; and

·       Any other lawful purpose in an emergency

Bausch Health will ask for your permission before using your personal information for anything else. 

 

Who Has Access to Your Personal Information and Where is it Processed?

Your personal information may be accessed by Bausch Health human resources administrators, supervisors, and other personnel as necessary to perform their respective functions. We may also disclose your personal information to third parties as needed to achieve the purposes described above. For example, Bausch Health uses contractors and vendors to perform certain services, such as, for background checks. These vendors and contractors must agree to protect your personal information and to act only on behalf of and at the direction of Bausch Health as may be required under law. In appropriate circumstances, we may disclose your personal information to law enforcement or regulatory authorities as permitted by law.

We may also transfer your personal information to other Bausch Health divisions for recruiting purposes including to the U.S. where data protection laws do not offer the same level of protection.  However, Bausch Health entered into agreements approved by the European Commission to safeguard your information.  You can obtain a copy of this agreement by contacting Bausch Health at the address below.

 

Protecting Your Personal Information

Bausch Health has implemented an information security program that includes physical, technical and organizational measures to protect your personal information from unauthorized access, unlawful processing, and accidental loss, destruction, or alteration.

 

Your Rights

Subject to limitations in applicable law, you have certain rights in respect of your personal information, such as a right of access, rectification, restriction, opposition and deletion.  If you want to exercise those rights, please contact us at the address below.

 

Retention

If we do not offer you employment, we will retain personal information about you for no longer than necessary to make a hiring decision, respond to challenges about a hiring decision, assert or defend our legal rights, or comply with law or regulation, unless you agree to be considered for future vacancies.

 

Further Information

In case you have concerns about our processing of your information, you can contact our Data Protection Officer at: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  You also have a right to lodge a complaint with the Hellenic Data Protection Authority.

This template will be reviewed every three years, unless important changes occur to the regulatory framework or in the way personal data is being processed, in which case an earlier review will be required.

 

Last reviewed

Reviewer

Reason and Outcome

Signature

May 2018

Janice More, VP Head Legal + Compliance Europe, Russia CIS

First version

 
       

                                            

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ

Η Bausch Health  δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτική  ζωή σας. Προκειμένου να το επιτύχουμε, περιορίζουμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με τους αιτούντες προς την Bausch Health, και λαμβάνουμε μέτρα διαφύλαξης των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται. Το παρόν έγγραφο επεξηγεί τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε σχετικά με εσάς, τους λόγους για τους οποίους συλλέγουμε τις εν λόγω πληροφορίες, και σε ποιους οι εν λόγω πληροφορίες ενδέχεται να κοινοποιηθούν.

 

Ποιες Προσωπικές Πληροφορίες Συλλέγουμε;

Η Bausch Health συλλέγει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά σας και τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας, συμπεριλαμβανομένου ονόματος, φύλου, ημερομηνίας γέννησης, επιλεξιμότητας για εργασία στη θέση για την οποία υποβάλλετε αίτηση, και στοιχείων επικοινωνίας κατοικίας και εργασίας. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την επαγγελματική σας εμπειρία, την εκπαίδευση, και τα προσόντα σας για απασχόληση στη Bausch Health, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που παρέχονται από προηγούμενους εργοδότες και άλλες πηγές ή που συλλέγονται στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχου ιστορικού.

Η Bausch Health περιορίζει τη συλλογή και τη χρήση ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών. Παραδείγματος χάριν, ενώ συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την εθνική καταγωγή σας, οι εν λόγω πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον υπολογισμό της επιτυχίας του προγράμματος ένταξης της Bausch Health .

 

Η Bausch Health  μπορεί να ελέγχει τις συστατικές σας, να συλλέγει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς από τρίτους ή από εξωτερική πηγή, ή/και να επαληθεύει τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε.

 

Γιατί Συλλέγουμε Τις Προσωπικές Πληροφορίες Σας;

Η Bausch Health περιορίζει τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών σε αυτές που είναι θεμιτές, νόμιμες συναφείς, και μη υπερβολικές σε σχέση με το εύλογο συμφέρον της, δηλαδή:

·       Για τη λήψη αποφάσεων πρόσληψης ή/και απασχόλησης·

·       Για τον σχεδιασμό και τη λειτουργία της επιχείρησής μας·

·       Για τη θεμελίωση, διεκδίκηση, ή υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας ή για τη λήψη νομικής συμβουλής·

·       Για τη συμμόρφωση με νόμο, κανονισμό ή ισχύουσα νομική διαδικασία·

·       Σε σχέση με άλλους σημαντικούς σκοπούς που σχετίζονται με την απασχόληση, όπως η παρακολούθηση παροχής ίσων ευκαιριών· και

·       Για οποιονδήποτε άλλο νόμιμο σκοπό σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

Η Bausch Health θα ζητήσει την άδεια σας πριν χρησιμοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες σας για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

 

Ποιος Έχει Πρόσβαση στις Προσωπικές Πληροφορίες Σας και Πού Υποβάλλονται σε Επεξεργασία;

Οι διαχειριστές ανθρώπινου δυναμικού, οι προϊστάμενοι, και το υπόλοιπο προσωπικό της Bausch Health  μπορεί να έχουν πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες σας, όπως απαιτείται για την εκπλήρωση των αντίστοιχων καθηκόντων τους. Μπορεί επίσης να κοινοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας σε τρίτους, όπως απαιτείται για την επίτευξη των ως άνω περιγραφόμενων σκοπών. Παραδείγματος χάριν, η Bausch Health  χρησιμοποιεί εργολάβους και πωλητές για την εκτέλεση ορισμένων υπηρεσιών, όπως, ο έλεγχος ιστορικού. Οι εν λόγω πωλητές και εργολάβοι πρέπει να συμφωνούν ότι προστατεύουν τις προσωπικές πληροφορίες σας και ενεργούν μόνο για λογαριασμό και υπό την καθοδήγηση της Bausch Health, όπως ενδέχεται να απαιτείται από τον νόμο. Σε κατάλληλες περιστάσεις, μπορεί να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας σε αρχές επιβολής του νόμου ή σε ρυθμιστικές αρχές, όπως επιτρέπεται από τον νόμο.

Μπορεί επίσης να διαβιβάζουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας σε άλλα τμήματα της Bausch Health  για σκοπούς πρόσληψης, συμπεριλαμβανομένων των Η.Π.Α. όπου η νομοθεσία προστασίας δεδομένων δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο προστασίας. Ωστόσο, η Bausch Health  έχει συνάψει εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση συμβάσεις για τη διασφάλιση των πληροφοριών σας. Μπορείτε να αποκτήσετε αντίγραφο την εν λόγω σύμβασης κατόπιν επικοινωνίας με τη Bausch Health στην κάτωθι διεύθυνση.

 

Προστασία των Προσωπικών Πληροφοριών Σας

Η Bausch Health έχει εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ασφάλειας πληροφοριών, το οποίο περιλαμβάνει φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, παράνομη επεξεργασία, και τυχαία απώλεια, καταστροφή, ή αλλοίωση.

 

Τα Δικαιώματά Σας

Με την επιφύλαξη των περιορισμών του εφαρμοστέου δικαίου, έχετε ορισμένα δικαιώματα σε σχέση με τις προσωπικές πληροφορίες σας, όπως δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, περιορισμού, εναντίωσης και διαγραφής. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα εν λόγω δικαιώματα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στην κάτωθι διεύθυνση.

 

Διατήρηση

Εάν δεν σας προσφέρουμε απασχόληση, θα διατηρήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς όχι περισσότερο από ότι είναι απαραιτήτο για τη λήψη απόφασης πρόσληψης, την απόκριση σε ενστάσεις σχετικά με μία απόφαση πρόσληψης, τη διεκδίκηση ή υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας, ή τη συμμόρφωση με το νόμο ή κανονισμό, εκτός εάν συμφωνήσετε να σας λαμβάνουμε υπόψη για μελλοντικές κενές θέσεις εργασίας.

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Σε περίπτωση που έχετε ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία των πληροφοριών σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Το παρόν υπόδειγμα θα αναθεωρείται κάθε τρία χρόνια, εκτός εάν λάβουν χώρα σημαντικές αλλαγές στο ρυθμιστικό πλαίσιο ή στον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, όπου στην περίπτωση αυτή θα απαιτείται προηγούμενη αναθεώρηση.

 

Τελευταία Αναθεώρηση

Αναθεωρητής

Λόγος και Αποτέλεσμα

Υπογραφή

Μάιος 2018

Janice More, ΑΠ Προϊστάμενη Νομικού Τμήματος & Τμήματος Συμμόρφωσης στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την ΚΑΚ

Πρώτη έκδοση